Palaute

Palautteiden inspiroimina olemme kehittäneet tämän verkkosivun yrittäjille. Yrittäjä ei jää yksin. Voimme tarjota monipuolista tukea. Yrittäjän mieli on harvoin rauhallinen. Useimmat saattavat olla pitkäänkin taistelleet vaikeita olosuhteita vastaan, yrittäneet pitää yrityksensä ”plussan puolella” ja toivoneet menestystä. Menestystä on ajoittain tullut, mutta välillä on ollut vaikeita lamakausia. Kaiken läpi on vain pakko selviytyä.

Seuraavassa joitakin palautetta:

Osallistuin Lars E Granskogin vihanhallintakoulutukseen ja tapasin hänet sen jälkeen pari kertaa. Yhdessä puolisoni kanssa kävimme Larsin luona kaksi kertaa. Vähitellen sisäistimme puolisoni kanssa koulutuksen sisällön.  Parisuhteemme alkoi toimia. Suuttuminen väheni. Kotimme ”rauhallistui”. Olen yrittäjä. Motivaationi yrittämiseen on minulle luja ja tärkeä. Sitä tukee nyt kotoa saamani apu. Kotona nyt vallitseva rauha ja sopu, antaa minulle voimaa ja innostusta yrittää urallani yhä enemmän. Työmotivaationi on nyt huipussaan. Larsin opetuksen perusidea on ymmärtää omat ja toisen ihmisen tarpeet ja hyväksyä ne. Kriisimme keskellä saimme todella avun Larsilta. Elämä rullaa niin kuin pitääkin. Uudet oivallukset auttavat minua suhtautumaan eri tavalla esimerkiksi asiakkaisiimme ja alihankkijoihimme. Kiitos Lars!

——————–

Yrittäjä ja suurten yritysten konsultti:

”Tämä pitää saada nopeasti kaikkien suurten yritysten johtoryhmille. Ajattele miten erilaisia päätöksiä he tekisivät jos he ajattelisivat tuolla tavalla.”

——————–

Olen äärimmäisen kiitollinen että olen löytänyt tieni luoksesi yhdessä puolisoni kanssa. Meidän suhde on ollut koetuksella niin monta kertaa ja sinun avun ja tuen avulla on menty eteenpäin. Taustalla toki on ollut vahvasti myös meidän molempien halu saada asioita kuntoon ja päästä kiinni rauhallisempaan elämänmenoon yhdessä. En uskalla ajatella,  miten meidän olisi käynyt ilman sinun ohjaustasi.

——————–

Tähän mennessä suureksi ihmetykseksemme homma tuntuu toimivan. Rauha on laskeutunut kotiimme. Keskenämme emme ole riidelleet, talo on siisti ja minulle tärkein – ilmapiiri – on nyt mukavan leppoisa. Kaiken kaikkiaan, olen suorastaan hämmästynyt tämän “tekniikan” yksinkertaisuudesta ja tehokkuudesta. Olen joillekin sanonut; “terapeuteilla voi heittää vesilintua”, koska he toimivat tavallaan laastareina, kun haava on jo tullut. Tämä tekniikka estää haavojen syntymisen. Suorastaan nerokasta. Ihme, ettei tällaista ajattelumallia ole kehitelty aikoja sitten.

——————–