Erolle vaihtoehto

Sain henkilökohtaisen oivalluksen, Minulle läheiset ihmiset eivät ole vihollisiani vaan ihmisiä tarpeineen. Se on valtava edistysaskel minulle. Kun nyt voin antaa anteeksi menneisyydelle, se on minulle iso asia
Tiina

Kuvailit luonasi käydessämme miten joku oli oven sulkeuduttua jo tuntenut uuden elämän ja valaistumisen löytyneen. Tai vähintään viikossa pitäisi huomata muutoksen. Epäilin, epäilin vahvasti. Kuitenkin jo samana iltana nukkumaan mennessäni huomasin ajattelevani asioita jotenkin toisin. Muutamassa päivässä huomasin sisälläni olleen, jatkuvassa sykkeessä pomppineen, superpallon pysähtyneen
Anders

Hetkessä eläminen, ja läsnäoloharjoitus on ollut hienoa. Olen tajunnut onneni olevan juuri nyt ja tässä minulla. Ei sitten joskus kun vihdoin saan sen. Onnesta pitää vain ottaa kiinni tässä hetkessä ja nauttia.
Julia

Vaihtoehto erolle

Mikä saa umpirakastuneen pariskunnan muutaman vuoden yhdessä olon jälkeen vähitellen riitelemään, syyttelemään toisiaan ja jopa vihaamaan?

Miksi rakkaus ei säily? Mihin se katosi? Miksi ero tuntuu ainoalta vaihtoehdolta?

ON MAHDOLLISTA – vaikkakin joskus vaikeaa uskoa – että vihanpito voidaan lopettaa ja sopia vuorenkorkuisetkin riidat.

Ennen eroaikeita anna mahdollisuus vihanhallinnalle ja rauhallistumiselle. Saat takaisin sen hyvän, mikä suhteessanne oli.

Suuttumiset voidaan jättää pois, kun opiskellaan uusi tapa ajatella jättämällä syyttely. Se on helpompaa kuin voit uskoa!

Liittosi parhaaksi!

Rauhallistamo