Vihanhallinnan teho-opetuspaketti

Esittelyssä Rauhallistamon uusi ja tähän asti tehokkain tuote vihanhallintaan ja rauhallistumiseen. Paketti alkaa ryhmävalmennuksella, johon otetaan 10 osallistujaa. Ensin opitaan vihanhallinnan ja rauhallistumisen alkeet ja perusteet (1. tapaamiskerta). Sen jälkeen ryhmä jatkaa noin vuoden mittaisena vertaistuki- ja opintoryhmänä. Opimme soveltamaan uutta ajattelua ja saamaan se toimimaan arjessa ja käytännössä turvallisessa ympäristössä ja muiden tukemana. Alkuvalmennuksen jälkeen ryhmä siis tapaa 10 kertaa kolmen tunnin ajan kerran kuukaudessa.

Tuotteen kokonaishinta on 250 € ja sen voi maksaa erissä 5 erää x 50 € ryhmän edetessä. Kun ostat tuotteen e-kaupasta, maksat siis vain ensimmäisestä erästä. Tapaamiskertojen edetessä ostat erän kaksi, kolme, neljä ja viisi. Sitoudut siis ryhmän kaikkiin 10 tapaamiskertaan. Matkan varrelta et voi ”hypätä pois” maksamatta jäljellä olevia eriä. Halutessasi voit ottaa yhteyttä ja maksaa yhdessä erässä.

Ostamalla tämän tuotteen ilmoittaudut mukaan tähän noin vuoden pituiseen ryhmään, jossa mukana on 10 osallistujaa. Tulemalla mukaan ryhmään, opit vihanhallintaa nopeimmalla mahdollisella tavalla ja varmistat, että et enää takerru takaisin vanhaan tapaasi ajatella. Ryhmässä allekirjoitetaan myös vaitiolosopimus.

Säästät alkuvalmennuksen osalta 49…74 € riippuen minkä toisen alkuvalmennuksen olisit muuten valinnut.

Kysy mielellään lisätietoja: lars@rauhallistamo.fi tai soita 040 568 98 24