Etävalmennukset

Etäopiskelu

Rauhallistamon etäresurssit tarjoavat vaihtoehtoja opiskella kotoasi käsin yksin tai yhdessä.

 

 

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa.

Vihanhallinnan perusmuotoinen etävalmennuspaketti sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Kuuntelet koulutusvideoita ja täydennät oppimaasi lukemalla pakettiin kuuluvia materiaaleja. Seuraamalla ohjeita opit ymmärtämään uuden ajattelun muutamassa päivässä ja muutamassa viikossa voit saada uuden ajattelun riittävästi sisäistettyä, jotta suuttuminen ja vihoittelu alkavat haihtua pois. Huomaa, että perustason pakettiin ei sisälly laajan etävalmennuspaketin Skype-istuntoa.

 

 

 

Vihanhallinnan etäkurssi sisältää laajan oppimateriaalin (lukumateriaalia, videoita ja henkilökohtaista ohjausta). Pakettiin kuuluu tunnin mittainen Skype-istunto Larsin kanssa. Voit opiskella oman kodin rauhassa ja omassa tahdissasi.

 

Skype-istunto valmentaja Lars Granskogin kanssa. Istunnon aikana käydään läpi oma henkilökohtainen tilanteesi ja opetellaan Rauhallistamon ajattelumallin perusteet. Etäistunto on mahdollista kenelle tahansa, jolla on tietokone ja verkkoyhteys. Kieli voi olla suomen lisäksi ruotsi tai englanti. Mikäli olet ostanut etävälmennuskurssin, siihen sisältyy yhden tunnin mittainen Skype-istunto.