E-kirja ja videokurssi

Opiskele itsenäisesti

Rauhallistamon tuotteet itseopiskeluun tarjoavat vaihtoehtoja oppia omaan tahtiin yksin tai yhdessä.

Kaikki valmennukset suoritetaan tätä nykyä etänä ja suosittelemme niitä tehokkaimpina vaihtoehtoina niiden interaktiivisuuden vuoksi. 

 

 

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa.

Vihanhallinnan perusmuotoinen verkkokurssipaketti on matalan kynnyksen alku rauhallisempaan elämään. Se sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Kuuntelet koulutusvideoita ja täydennät oppimaasi lukemalla pakettiin kuuluvia materiaaleja. Seuraamalla ohjeita opit ymmärtämään uuden ajattelun muutamassa päivässä ja muutamassa viikossa voit saada uuden ajattelun riittävästi sisäistettyä, jotta suuttuminen ja vihoittelu alkavat haihtua pois. Huomaa, että perustason pakettiin ei sisälly laajan verkkokurssipaketin Skype-istuntoa.

 

 

 

Vihanhallinnan verkkokurssi sisältää laajan oppimateriaalin (lukumateriaalia, videoita, sekä henkilökohtaista ohjausta). Pakettiin kuuluu tunnin mittainen Skype-istunto Larsin kanssa. Voit opiskella oman kodin rauhassa ja omassa tahdissasi.