Tietoa meistä

Rauhallistamo

Hyvän elämän vuorovaikutusvalmennus

Tarjoamme valmennuksia eri elämäntilanteisiin suuntana rauhallisempi, iloisempi ja tasapainoisempi elämä ja ihmissuhteet.

Mikä on Rauhallistamo?

Rauhallistamo on valmennusyritys, jonka juuret johtavat erityisesti vihanhallintaan. Valmennusmetodi keskittyy tarvekeskeiseen ajatteluun ja soveltaa psykologian tohtori Marshall Rosenbergin NVC-mallia. Olemme todenneet valmennuksen olevan verrattain nopea apu monenlaisiin ongelmiin, joita ihmiset kohtaavat elämässään ja ihmissuhteissaan, sillä sen täyttöönpanon voi aloittaa heti. Se sopii myös terapian rinnalle, mutta itsessään se ei ole terapiaa. Valmennukset varustavat sinut työkaluilla uuteen ja parempaan vuorovaikutukseen, joka auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja läheisiäsi paremmin ja tulla myös heidän kuulemakseen. Tällöin rauhallisempi ja onnellisempi elämä kumpuaa niin itsetietoisuudesta ja -luottamuksesta kuin ihmissuhteiden vahvasta pohjasta. Näillä eväillä voidaan kohdata vaikeitakin asioita sinnikkäästi ja rakentavasti  sekä päästä elämän tiellä vastaantulevien esteiden yli. Tarvekeskeisen ajattelun omaksuminen tuo parempaa oloa ihmiselle itselleen sekä hänen ympärilleen.

Lisää tietoa valmennuksista löytyy niiden omilta sivuiltaan. Voit myös aina ottaa yhteyttä ja kysyä. Rauhallistamo innovoi ja uudistaa metodejaan ja valmennusvalikoimaansa usein. Jos kiinnostuit, kannattaa verkkosivuja seurata ja kuukausittainen uutiskirje tilata sähköpostiin.

Tilaa uutiskirje

Kuka on valmentajasi?

Lars on opiskellut Tri Marshall Rosenbergin johdolla noin 15 vuoden ajan ja on soveltanut oppimaansa vihanhallintaan jo 10 vuoden ajan. Larsin visio on valmentaa kriittinen massa suomalaisia niin, etteivät tulevat sukupolvet kärsisi enää syyttävästä ajattelusta ja ihmiset saisivat työkalut laadukkaan vuorovaikutuksen ja onnellisemman elämän rakentamiseen.

Lars on myös kouluttamassa uusia Rauhallistajia eli ihmisiä, jotka haluavat tehdä samaa työtä kuin Lars. Rauhallistajien joukko on siis kasvamassa. Jos haluat liittyä tuohon joukkoon, ota yhteyttä ja kerro se Larsille.

Haasta itsesi kasvuprosessiin ja luo elämääsi kestävää tasapainoa

Olemme jo 10 vuoden ajan auttaneet yksittäisiä ihmisiä ja pariskuntia rauhallistamaan elämänsä ja astumaan ulos raivosta, riidoista, mustasukkaisuudesta sekä muista elämää haittaavista ongelmista. Onnellisuus voi olla tässä ja nyt. Valmennettaviemme elämänlaatu on noussut ja myös heidän perheensä voivat nyt paremmin.

Valmennukseen tuleminen on ratkaiseva askel ja tapa muuttaa elämä suuntaa kohti parempaa ja merkityksellistä elämää, josta voi nauttia joka päivä.

Teemme toistaiseksi kaikki valmennukset Rauhallistamon toimistolla Helsingin Kalliossa osoitteessa: Wallininkuja 4. Sisäänkäynti on suoraan kadulta ja ovessa lukee Rauhallistamo. Pääset helposti bussilla 23 Helsingin Rautatientorilta (ensimmäinen pysäkki oikealla, kun tulet portaita alas Rautatieasemalta). Jää pois pysäkillä Wallininkatu ja kävele pysäkin vieressä olevat portaat ylös. Katsot suoraan Wallininkujalle päin.

Ota ensiaskel rauhallistumiseen tänään ottamalla yhteyttä 

Asiakkaiden kokemuksia 

”Epäilin, epäilin vahvasti. Kuitenkin jo samana iltana nukkumaan mennessäni huomasin ajattelevani asioita jotenkin toisin. Muutamassa päivässä huomasin sisälläni olleen, jatkuvassa sykkeessä pomppineen, superpallon pysähtyneen. (…) Olen tajunnut onneni olevan juuri nyt ja tässä minulla. Ei sitten joskus kun vihdoin saan sen.”

”Heti alkuun minun on todettava, että käyntimme luonasi muutti elämäni kertaheitolla suuntaan johon en koskaan uskonut pääseväni. Olen kantanut harteillani menneisyyteni painolastia ja antanut sen hallita elämääni ja valintojani. En oikeastaan koskaan ole tietänyt mitä sana onni tai tyytyväisyys edes tarkoittaa. (…) Luonasi tapahtui jotain ihmeellistä ja samalla jotain kaunista. Rakastuin elämään. Päästin irti ajatuksista ja ahdistavista tunteista. Niitä tulee edelleen mutta päästän niistä irti ja hymyilen niille. En usko enää siihen etten voisi nauttia elämästä vapaasti tuntematta syyllisyyttä tai kipua.”

”Vihanhallintakoulutus oli mielestäni oikein onnistunut, siitä jäi hyvä olo ja tunne että pystyn hallitsemaan elämääni paremmin. Uskon, että tapani suhtautua asioihin on hiukan muuttunut, niin että pystyn paremmin hallitsemaan ajatteluani. Myös ymmärrys juuri tämän hetken tärkeydestä antaa aivan uuden dimension ja voimia jokapäiväiseen elämään. Jos tämän kaltaisen koulutuksen tarpeita tulee esiin muillakin, suosittelen tätä lämmöllä. Itse asiassa ihan muutenkin koska se auttaa varmasti kenen vain jokapäiväisessä elämässä.”