Valmennukset

Rauhallistamo

Hyvän elämän vuorovaikutusvalmennus

Tarjoamme valmennuksia eri elämäntilanteisiin suuntana rauhallisempi, iloisempi ja tasapainoisempi elämä ja ihmissuhteet.

Onnellisempaa elämää etsimässä

Rauhallistamon valmennukset ja ryhmät

Rauhallistamon tarjoamat valmennustyypit on kehitetty eri elämäntilanteisiin ja ihmissuhteiden kohtaamiin ongelmiin. Valmentajamme Lars E. Granskog on käyttänyt yli vuosikymmenen Marshall Rosenbergin vuorovaikutusmenetelmään perehtymiseen ja sen soveltamiseen käytäntöön erityisesti vihanhallintakoulutuksia tarjoamalla. Rauhallistamo tarjoaa työkaluja onnellisuutta tavoittelevien ihmisten moniin eri tilanteisiin. Tutustu alla eri valmennustyyppeihin ja niiden sisältöihin, ja valitse itsellesi sopivin. Tutustu myös verkkoresursseihin ja opintoryhmiin.

Haluatko kehittää syvempää yhteyttä parisuhteessasi?

Suututko herkästi?

Kaipaatko stressinhallintaa?

Haluaisitko tuoda kipinää takaisin liittoosi?

Haluatko oppia lakaisemaan esteitä pois onnellisuuden tieltä?

Vihanhallinta

Oletko herkästi suuttuva kuumakalle? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Valmennus vihanhallinnan työkaluja etsiville.

Riidoista riidattomuuteen

Ajaudutko helposti riitoihin? Riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi. Riita poikkeaa vihanhallinnasta vaikka siinä on paljon samaa. Valmennus riidatonta elämää etsiville.

Ehkäise ero

Harkitsetko eroa? Valmennus voi pelastaa liiton. Parisuhdetta eheyttävä valmennus pariskunnille, jotka tuntevat olevansa eron partaalla.

Onnellisuusloikka

Pyrimme kohti onnellisempaa elämää, mutta sen löytäminen voi tuntua turhauttavan vaikealta, kuin palapelin pala olisi hukassa. Valmennus onnellisuutta, stressinhallintaa ja levollisuutta elämäänsä hakeville, niin pariskunnille kuin sinkuille.

Kipinä

Valmennus elämäntilanteeseen, jossa parisuhteen liekki on hiipumaan päin. Miten katsoa puolisoa uudella tavalla? Erityisen sopiva pitkille suhteille sekä esimerkiksi eläkkeelle siirtyville.

Ryhmät

Lentämistä, autolla ajamista tai itsepuolustusta ei voi opiskella vain teoreettisesti. Jos haluaa oppia, on harjoiteltava. Rakentavan vuorovaikutuksen ryhmissä harjoitellaan valmennuksen käyneiden kesken konkreettisesti uusia toimintatapoja vaikeisiin tilanteisiin. 

r

Erityisvalmennus: Liikenneraivo

Raivostutko ratin takana? Tien tukkii erilaiset nössöt ja hidastelijat? Rattiraivo aiheuttaa huonoa oloa ja pahimmillaan vaarantaa kuskin ja muut teillä kulkevat. Tule saamaan liikenneraivosi hallintaan.

Erityisvalmennus: Mustasukkaisuus

Pelkäätkö, että puolisosi pettää sinua? Tunnetko tahtomattasikin tarpeen kontrolloida puolisosi ja vahtia hänen postauksiaan ja viestejään ja puheluitaan? Jatkuva epäilys on molemmille osapuolille sietämätöntä. Tule valmennukseen irtaantumaan vanhasta tavasta.

Mistä valmennuksessa on kyse?
Kenelle valmennus sopii?

Rauhallistamon tarjoamat eri valmennustyypit on kehitetty ihmisten eri elämäntilanteiden ja ihmissuhteiden esille nostamiin haasteisiin ja tarpeisiin. Valmennuksessa opitaan uusi malli ajatella ja toimia. Päästämme siis irti vanhasta ajattelusta, joka meille kaikille periytyy. Valmennus on koulutusmuoto, joka sopii aivan tavallisille ihmisille, jotka ovat kohtaavat nämä haasteet tai haluavat ehkäistä niitä jo etukäteen. Valmennus sopii myös itsensä kehittämistä ja rauhaisampaa elämää etsiville. Vankimman perusteen työllemme olemme saaneet psykologian tohtori Marshall Rosenbergin kehittämästä Nonviolent Communication (NVC) vuorovaikutusmallista. NVC ajattelua on kehitetty ja sovellettu niin jokapäiväisessä elämässä kuin hyvin vaikeiden olosuhteiden alla. Se auttaa meitä poistamaan ristiriitoja elämästämme ja ihmissuhteistamme. Kukaan meistä ei selviä elämästä ilman suuria haasteita, vaikeuksia ja kärsimystä. Kaikesta tuosta on kuitenkin hyvin käytännönläheinen tie ulos kohti levollisuutta ja onnellisuutta. Valmennukset toimivat tienviittana tälle polulle. Uusi ajattelu nostaa meidät aivan uuteen maailmaan.

Me Rauhallistamossa emme ikävä kyllä voi antaa sinulle onnea, luottamusta ja kaikkea hyvää, mitä elämä parhaimmillaan on. Me uskomme sen sijaan, että voimme osoittaa sinulle tien, miten voit saavuttaa merkittävästi innostavamman ja hyvän elämän. Jos olet parisuhteessa, voit nostaa parisuhteesi aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme myös etävalmennuksia. Lue lisää allaolevista verkkoresursseista.

Kenelle vihanhallintavalmennus sopii?

Oletko herkästi suuttuva kuumakalle? Tunnetko liikenteessä tieraivoa tai vihastutko nopeasti vaikkapa puolisosi tekemistä? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Et ole kuitenkaan syntynyt tällaiseksi. Olet oppinut sellaiseksi! Valmennus auttaa tunnistamaan vihan mekanismin ja oppimaan ulos siitä ja sen mukana sen lieveilmiöistä ja haitallisista käyttäytymistavoista.

Kenelle parisuhdekriisivalmennus sopii?

Ovatko riidat tavallisia ja kenties päivittäisiä? Koetko parisuhteesi olevan eron partaalla? Huomaatko kuinka riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi? Riita poikkeaa suuttumisesta vaikka siinä on paljon samaa kuin vihassa. On mahdollista tehdä elämästä riidaton! Valmennus riidatonta elämää etsiville.

Kenelle onnellisuusloikkavalmennus sopii?

Me kaikki pyrimme kohti onnellisempaa elämää. Tuntuuko sinusta välillä aika turhauttavalta kun onnellisuutta ei oikein löydy eikä ole mitään keinoa rakentaa siitä pysyvä olotila? Valmennus onnellisuutta, stressinhallintaa ja levollisuutta elämäänsä hakeville, niin pariskunnille kuin sinkuille.

Kenelle kipinävalmennus sopii?

Valmennus elämäntilanteeseen, jossa parisuhde kaipaa jotakin uutta. Liekki saattaa tuntuvan olevan hiipumaan päin tai halutaan ruokkia ennaltaehkäisevästi joko muuten vain tai suuressa murroksessa. Miten katsoa puolisoa uudella tavalla? Erityisen sopiva pitkille suhteille sekä elämän muutostilanteisiin, esimerkiksi kun lapset muuttavat omilleen, eläkkeellesiirtyminen lähestyy, elämä muuttuu jollain muulla tavalla suuresti.

Miten minun tulisi valmistautua valmennukseen?

Ainoa varuste, jonka tarvitset, on motivaatio. Se on ratkaiseva tekijä. Valmennukseen osallistuvien päätös osallistua täytyy kummuta heistä itsestään, sillä ajattelumme on meidän itsemme hallinnassa ja jos emme halua muuttaa sitä, on erittäin vaikeaa oppia saati sisäistää uutta.

Voinko osallistua valmennukseen etänä?

Kyllä! Tarjoamme verkon välityksellä erilaisia resursseja, joita kehitämme parhaillaan. Vihanhallinnasta olemme julkaisseet e-kirjan sekä peruskurssipaketin ja laajan etäkurssin. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä myös paljon riiteleville ja eroa harkitseville pareille. Voit myös ostaa Skype-istuntoja valmentajamme kanssa. Katso valikosta etätuotteet ja -valmennukset tai ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivaa apua.

Voinko hankkia valmennuksen lahjaksi?

Kyllä voit! Suosittelemme erityisesti onnellisuusloikka- ja kipinävalmennuksia pohjaksi kestävälle hyvinvoinnille elämiemme suurten muutosten kynnyksillä, kuten valmistumis-, kihlajais-, hää-, tai eläkkeellesiirtymislahjoiksi. Ota meihin yhteyttä räätälöidyn lahjakortin luomiseksi.

Voinko maksaa valmennuksen tai ryhmään osallistumisen osissa?

Kyllä voit. Esimerkiksi ryhmiin osallistuessasi voit maksaa harjoitteluryhmän 540€ kolmessa erässä (180 x 3) tai kuukausittain kuudessa erässä (90 x 6). Keskusteluryhmän osallistumismaksun voi maksaa kahdessa erässä (2 x 125 €).

Huomaa, että ensimmäisen erän maksaessasi sitoudut kokonaissumman maksuun.

Ota yhteyttä, niin järjestetään sinulle sopiva maksusuunnitelma: lars@rauhallistamo.fi

 

Mitä valmennuksen jälkeen?

Valmennuksen jälkeen voit jatkaa uuden sisäistämistä ja vakiinnuttamista osallistumalla Rauhallistamon ryhmiin, jotka toimivat sekä vertaistukena että auttavat opitun omaksumista harjoittelemisen kautta. 

 

Rauhallistamon verkkoresurssit etäopiskeluun

Asutko kaukana pääkaupunkiseudulta tai ehkä vierailu ei sovi aikatauluusi? Verkkoresurssimme voivat auttaa, vaikka valmennus on aina ensisijainen suosituksemme ja tehokkain tapa oppia. Etäsisältömme keskittyvät suurelta osin tällä hetkellä vihanhallintaan, josta myös riitaisissa suhteissa elävät hyötyvät suuresti. Eri valmennusten etämahdollisuudet ovat työn alla. Liity alempana myös ilmaisen uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Vihanhallinnan e-kirja

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa.

Skype-istunto

Tunnin pituinen skype-istunto valmentajamme kanssa. Etäistunto on mahdollista kenelle tahansa, jolla on tietokone ja verkkoyhteys. Kieli voi olla suomen lisäksi ruotsi tai englanti. Hankkiessasi laajan etävälmennuskurssipaketin, sisältyy yhden tunnin Skype-istunto siihen.

Etävalmennus

Etävalmennuspaketin avulla voit opiskella vihanhallintaa oman kotisi rauhassa omaan tahtiin. Olemme luoneet peruspaketin ja laajan paketin, joista valita. Paketti sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Laajaan pakettiin sisältyy myös Skype-istunto.

Haasta itsesi kasvuprosessiin ja luo elämääsi kestävää tasapainoa

Olemme jo 10 vuoden ajan auttaneet yksittäisiä ihmisiä ja pariskuntia rauhallistamaan elämänsä ja astumaan ulos raivosta, riidoista, mustasukkaisuudesta sekä muista elämää haittaavista ongelmista. Onnellisuus voi olla tässä ja nyt. Valmennettaviemme elämänlaatu on noussut ja myös heidän perheensä voivat nyt paremmin.

Valmennukseen tuleminen on ratkaiseva askel ja tapa muuttaa elämä suuntaa kohti parempaa ja merkityksellistä elämää, josta voi nauttia joka päivä.

Teemme toistaiseksi kaikki valmennukset Rauhallistamon toimistolla Helsingin Kalliossa osoitteessa: Wallininkuja 4. Sisäänkäynti on suoraan kadulta ja ovessa lukee Rauhallistamo. Pääset helposti bussilla 23 Helsingin Rautatientorilta (ensimmäinen pysäkki oikealla, kun tulet portaita alas Rautatieasemalta). Jää pois pysäkillä Wallininkatu ja kävele pysäkin vieressä olevat portaat ylös. Katsot suoraan Wallininkujalle päin.

Ota ensiaskel rauhallistumiseen tänään ottamalla yhteyttä