Valmennukset

Rauhallistamo

Hyvän elämän vuorovaikutusvalmennus

Tarjoamme valmennuksia eri elämäntilanteisiin suuntana rauhallisempi, iloisempi ja tasapainoisempi elämä ja ihmissuhteet.

Onnellisempaa elämää etsimässä

Rauhallistamon valmennukset ja ryhmät

Rauhallistamon tarjoamat valmennustyypit on kehitetty eri elämäntilanteisiin ja ihmissuhteiden kohtaamiin ongelmiin. Valmentajamme Lars E. Granskog on käyttänyt yli vuosikymmenen Marshall Rosenbergin vuorovaikutusmenetelmään perehtymiseen ja sen soveltamiseen käytäntöön erityisesti vihanhallintakoulutuksia tarjoamalla. Rauhallistamo tarjoaa työkaluja onnellisuutta tavoittelevien ihmisten moniin eri tilanteisiin. Tutustu alla eri valmennustyyppeihin ja niiden sisältöihin, ja valitse itsellesi sopivin. Tutustu myös verkkoresursseihin ja opintoryhmiin.

Haluatko kehittää syvempää yhteyttä ja parempaa vuorovaikutusta parisuhteessasi?

Suututko herkästi?

Kärsitkö liikenneraivosta tai mustasukkaisuudesta?

Kaipaatko stressinhallintaa?

Haluaisitko rauhallisemman mielen?

Haluaisitko tuoda kipinää takaisin liittoosi?

Haluatko oppia lakaisemaan esteitä pois onnellisuuden tieltä?

Jos vastasit kyllä mihinkään ylläolevista kysymyksistä, valmennuksista on sinulle hyötyä. 

Vihanhallinta

Tunnetko suuttuvasi herkästi? Onko lähipiirisikin huomannut taipumuksen? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Valmennus vihanhallinnan työkaluja etsiville.

Selätä parisuhdekriisi

Ajaudutteko helposti riitoihin? Harkitsetteko jopa eroa? Riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi. Riita poikkeaa vihanhallinnasta vaikka siinä on paljon samaa. Parisuhdetta eheyttävä valmennus riidatonta elämää etsiville sekä niille, jotka tuntevat olevansa eron partaalla.

Onnellisuusloikka

Pyrimme kohti onnellisempaa elämää, mutta sen löytäminen voi tuntua turhauttavan vaikealta, kuin palapelin pala olisi hukassa. Valmennus onnellisuutta, stressinhallintaa ja levollisuutta elämäänsä hakeville, niin pariskunnille kuin sinkuille.

Ryhmät

Lentämistä, autolla ajamista tai itsepuolustusta ei voi opiskella vain teoreettisesti. Jos haluaa oppia, on harjoiteltava. Rakentavan vuorovaikutuksen ryhmissä harjoitellaan valmennuksen käyneiden kesken konkreettisesti uusia toimintatapoja vaikeisiin tilanteisiin. 

Mistä valmennuksessa on kyse?
Kenelle valmennus sopii?

Rauhallistamon tarjoamat eri valmennustyypit on kehitetty ihmisten eri elämäntilanteiden ja ihmissuhteiden esille nostamiin haasteisiin ja tarpeisiin. Valmennuksessa opitaan uusi malli ajatella ja toimia. Päästämme siis irti vanhasta ajattelusta, joka meille kaikille periytyy. Valmennus on koulutusmuoto, joka sopii aivan tavallisille ihmisille, jotka ovat kohtaavat nämä haasteet tai haluavat ehkäistä niitä jo etukäteen. Valmennus sopii myös itsensä kehittämistä ja rauhaisampaa elämää etsiville. Vankimman perusteen työllemme olemme saaneet psykologian tohtori Marshall Rosenbergin kehittämästä Nonviolent Communication (NVC) vuorovaikutusmallista. NVC ajattelua on kehitetty ja sovellettu niin jokapäiväisessä elämässä kuin hyvin vaikeiden olosuhteiden alla. Se auttaa meitä poistamaan ristiriitoja elämästämme ja ihmissuhteistamme. Kukaan meistä ei selviä elämästä ilman suuria haasteita, vaikeuksia ja kärsimystä. Kaikesta tuosta on kuitenkin hyvin käytännönläheinen tie ulos kohti levollisuutta ja onnellisuutta. Valmennukset toimivat tienviittana tälle polulle. Uusi ajattelu nostaa meidät aivan uuteen maailmaan.

Me Rauhallistamossa emme ikävä kyllä voi antaa sinulle onnea, luottamusta ja kaikkea hyvää, mitä elämä parhaimmillaan on. Me uskomme sen sijaan, että voimme osoittaa sinulle tien, miten voit saavuttaa merkittävästi innostavamman ja hyvän elämän. Jos olet parisuhteessa, voit nostaa parisuhteesi aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme myös etävalmennuksia. Lue lisää allaolevista verkkoresursseista.

Kenelle vihanhallintavalmennus sopii?

Oletko herkästi suuttuva kuumakalle? Tunnetko liikenteessä tieraivoa tai vihastutko nopeasti vaikkapa puolisosi tekemistä? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Et ole kuitenkaan syntynyt tällaiseksi. Olet oppinut sellaiseksi! Valmennus auttaa tunnistamaan vihan mekanismin ja oppimaan ulos siitä ja sen mukana sen lieveilmiöistä ja haitallisista käyttäytymistavoista.

Kenelle parisuhdekriisivalmennukset sopivat?

Ovatko riidat tavallisia ja kenties päivittäisiä? Koetko parisuhteesi olevan eron partaalla? Huomaatko kuinka riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi? Riita poikkeaa suuttumisesta vaikka siinä on paljon samaa kuin vihassa. On mahdollista tehdä elämästä riidaton ja oppia käsittelemään konflikteja rakentavasti ja oppia ymmärtämään toisiamme paremmin. Täten voimme lujittaa parisuhdetta, kenties rakentaen sille uuden, kestävän pohjan ja ehkäistä eron. Valmennus on tarkoitettu riidatonta elämää etsiville.

Kenelle onnellisuusloikkavalmennukset sopivat?

Me kaikki pyrimme kohti onnellisempaa elämää. Tuntuuko sinusta välillä aika turhauttavalta kun onnellisuutta ei oikein löydy eikä ole mitään keinoa rakentaa siitä pysyvä olotila? Mistä onnellisuus rakentuu? Valmennus on tarkoitettu onnellisuutta, stressinhallintaa ja levollisuutta elämäänsä hakeville, niin pariskunnille kuin sinkuille. Soveltuu myös mainiosti lahjaksi elämän käännekohdissa.

Miten minun tulisi valmistautua valmennukseen?

Ainoa varuste, jonka tarvitset, on motivaatio. Se on ratkaiseva tekijä. Valmennukseen osallistuvien päätös osallistua täytyy kummuta heistä itsestään, sillä ajattelumme on meidän itsemme hallinnassa ja jos emme halua muuttaa sitä, on erittäin vaikeaa oppia saati sisäistää uutta.

Voinko osallistua valmennukseen etänä?

Kyllä! Tarjoamme valmennuksia verkon välityksellä Skypen kautta. Lisäksi matalan kynnyksen vaihtoehtoina olemme julkaisseet vihanhallinnan e-kirjan sekä peruskurssipaketin ja laajan etäkurssin. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä myös paljon riiteleville ja eroa harkitseville pareille. Valmennus kasvotusten on kuitenkin tehokkain keino oppia uusi ajattelu. Voit myös ostaa lyhyempiä Skype-istuntoja valmentajamme kanssa. Katso valikosta etätuotteet ja -valmennukset tai ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivaa apua.

Voinko hankkia valmennuksen lahjaksi?

Kyllä voit! Valmennuksemme ovat pohjimmiltaan vuorovaikutuspohjainen lähestymistapa oman itsensä sekä muiden tuntemiseen ja huomioimiseen. Ne ovat erinomainen pohja kestävälle hyvinvoinnille elämän suurten muutosten aikaan, kuten valmistumisten, kihlajaisten, häiden, tai eläkkeelle siirtymisen kynnyksillä. Ota meihin yhteyttä räätälöidyn lahjakortin luomiseksi.  

Voinko maksaa valmennuksen tai ryhmään osallistumisen osissa?

Kyllä voit. Esimerkiksi ryhmiin osallistuessasi voit maksaa harjoitteluryhmän 540€ kolmessa erässä (180 x 3) tai kuukausittain kuudessa erässä (90 x 6). Keskusteluryhmän osallistumismaksun voi maksaa kahdessa erässä (2 x 125 €).

Huomaa, että ensimmäisen erän maksaessasi sitoudut kokonaissumman maksuun.

Ota yhteyttä, niin järjestetään sinulle sopiva maksusuunnitelma: lars@rauhallistamo.fi

 

Mitä valmennuksen jälkeen?

Valmennuksen jälkeen voit jatkaa uuden sisäistämistä ja vakiinnuttamista osallistumalla Rauhallistamon ryhmiin, jotka toimivat sekä vertaistukena että auttavat opitun omaksumista harjoittelemisen kautta. 

 

Rauhallistamon verkkoresurssit etäopiskeluun

Asutko kaukana pääkaupunkiseudulta tai ehkä vierailu ei sovi aikatauluusi? Verkkoresurssimme voivat auttaa, vaikka valmennus on aina ensisijainen suosituksemme ja tehokkain tapa oppia. Etäsisältömme keskittyvät suurelta osin tällä hetkellä vihanhallintaan, josta myös riitaisissa suhteissa elävät hyötyvät suuresti. Eri valmennusten etämahdollisuudet ovat työn alla. Liity alempana myös ilmaisen uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Vihanhallinnan e-kirja

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa.

Skype-istunto

Tunnin pituinen Skype-istunto valmentajamme kanssa. Etäistunto on mahdollista kenelle tahansa, jolla on tietokone ja verkkoyhteys. Kieli voi olla suomen lisäksi ruotsi tai englanti. Hankkiessasi laajan verkkokurssipaketin, sisältyy yhden tunnin Skype-istunto siihen.

Verkkokurssipaketit vihanhallintaan

Verkkokurssipaketin avulla voit opiskella vihanhallintaa matalalla kynnyksellä, oman kotisi rauhassa omaan tahtiin. Olemme luoneet peruspaketin ja laajan paketin, joista valita. Paketti sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Laajaan pakettiin sisältyy myös Skype-istunto.

Haasta itsesi kasvuprosessiin ja luo elämääsi kestävää tasapainoa

Olemme jo 10 vuoden ajan auttaneet yksittäisiä ihmisiä ja pariskuntia rauhallistamaan elämänsä ja astumaan ulos raivosta, riidoista, mustasukkaisuudesta sekä muista elämää haittaavista ongelmista. Onnellisuus voi olla tässä ja nyt. Valmennettaviemme elämänlaatu on noussut ja myös heidän perheensä voivat nyt paremmin.

Valmennukseen tuleminen on ratkaiseva askel ja tapa muuttaa elämä suuntaa kohti parempaa ja merkityksellistä elämää, josta voi nauttia joka päivä.

Teemme toistaiseksi kaikki valmennukset Rauhallistamon toimistolla Helsingin Kalliossa osoitteessa: Wallininkuja 4. Sisäänkäynti on suoraan kadulta ja ovessa lukee Rauhallistamo. Pääset helposti bussilla 23 Helsingin Rautatientorilta (ensimmäinen pysäkki oikealla, kun tulet portaita alas Rautatieasemalta). Jää pois pysäkillä Wallininkatu ja kävele pysäkin vieressä olevat portaat ylös. Katsot suoraan Wallininkujalle päin.

Ota ensiaskel rauhallistumiseen tänään ottamalla yhteyttä