Valmennukset

Rauhallistamo

Hyvän elämän vuorovaikutusvalmennus

Tarjoamme valmennuksia suuntana rauhallisempi, iloisempi ja tasapainoisempi elämä ja ihmissuhteet.

Onnellisempaa elämää etsimässä

Rauhallistamon valmennukset ja ryhmät

Rauhallistamon tarjoamat valmennukset on kehitetty vihanhallintaan ja riitojen radikaaliin vähentämiseen. Valmennuksen on tarkoitus siis tuottaa uuden ajattelun kautta rauhaisampi perusmielentila ja auttaa ratkaisemaan ihmissuhteiden kohtaamia ongelmia.

Valmentajamme Lars E. Granskog on käyttänyt yli vuosikymmenen Marshall Rosenbergin vuorovaikutusmenetelmään perehtymiseen ja sen soveltamiseen käytäntöön erityisesti vihanhallintakoulutuksia tarjoamalla. Rauhallistamo tarjoaa työkaluja onnellisuutta tavoitteleville kaikissa eri elämäntilanteissa. Tutustu alla siihen, mitä vihanhallinta ja riidanhallinta merkitsevät niin yksilöille kuin pariskunnille ja ketä valmennus auttaa.  Sivuilla käydään läpi valmennusten sisältö. Tutustu myös verkkoresursseihin ja opintoryhmiin.

Haluatko kehittää syvempää yhteyttä ja parempaa vuorovaikutusta parisuhteessasi?

Suututko herkästi?

Kärsitkö liikenneraivosta tai mustasukkaisuudesta?

Kaipaatko stressinhallintaa?

Haluaisitko rauhallisemman mielen?

Haluaisitko tuoda kipinää takaisin liittoosi?

Haluatko oppia lakaisemaan esteitä pois onnellisuuden tieltä?

Jos vastasit kyllä mihinkään ylläolevista kysymyksistä, valmennus on sinua varten.

Vihanhallinta ja riidanhallinta

Mitä vihanhallinta ja riidanhallinta tarkoittaa?
Tunnetko suuttuvasi herkästi? Onko lähipiirisikin huomannut taipumuksen? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Valmennus auttaa vihanhallinnan työkaluja etsivää.

Selätä parisuhdekriisi

Mitä valmennus voi antaa parisuhteelle?
Ajaudutteko helposti riitoihin? Harkitsetteko jopa eroa? Riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi. Riita poikkeaa vihanhallinnasta vaikka siinä on paljon samaa. Parisuhdetta eheyttävä valmennus auttaa riidatonta elämää etsivää sekä niitä, jotka tuntevat olevansa eron partaalla.

Ryhmät

Lentämistä, autolla ajamista tai itsepuolustusta ei voi opiskella vain teoreettisesti. Jos haluaa oppia, on harjoiteltava. Rakentavan vuorovaikutuksen ryhmissä harjoitellaan valmennuksen käyneiden kesken konkreettisesti uusia toimintatapoja vaikeisiin tilanteisiin. 

Mistä valmennuksessa on kyse?
Kenelle valmennus sopii?

Rauhallistamon tarjoamat eri valmennustyypit on kehitetty ihmisten eri elämäntilanteiden ja ihmissuhteiden esille nostamiin haasteisiin ja tarpeisiin. Valmennuksessa opitaan uusi malli ajatella ja toimia. Päästämme siis irti vanhasta ajattelusta, joka meille kaikille periytyy. Valmennus on koulutusmuoto, joka sopii aivan tavallisille ihmisille, jotka ovat kohtaavat nämä haasteet tai haluavat ehkäistä niitä jo etukäteen. Valmennus sopii myös itsensä kehittämistä ja rauhaisampaa elämää etsiville. Vankimman perusteen työllemme olemme saaneet psykologian tohtori Marshall Rosenbergin kehittämästä Nonviolent Communication (NVC) vuorovaikutusmallista. NVC ajattelua on kehitetty ja sovellettu niin jokapäiväisessä elämässä kuin hyvin vaikeiden olosuhteiden alla. Se auttaa meitä poistamaan ristiriitoja elämästämme ja ihmissuhteistamme. Kukaan meistä ei selviä elämästä ilman suuria haasteita, vaikeuksia ja kärsimystä. Kaikesta tuosta on kuitenkin hyvin käytännönläheinen tie ulos kohti levollisuutta ja onnellisuutta. Valmennukset toimivat tienviittana tälle polulle. Uusi ajattelu nostaa meidät aivan uuteen maailmaan.

Me Rauhallistamossa emme ikävä kyllä voi antaa sinulle onnea, luottamusta ja kaikkea hyvää, mitä elämä parhaimmillaan on. Me uskomme sen sijaan, että voimme osoittaa sinulle tien, miten voit saavuttaa merkittävästi innostavamman ja hyvän elämän. Jos olet parisuhteessa, voit nostaa parisuhteesi aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme valmennuksia myös etänä verkon välityksellä. Lue lisää allaolevista verkkoresursseista.

Kenelle vihanhallintavalmennus sopii?

Oletko herkästi suuttuva kuumakalle? Tunnetko liikenteessä tieraivoa tai vihastutko nopeasti vaikkapa puolisosi tekemistä? Kannatko sisälläsi lähes alati vihaisuutta, joka pyrkii ulos? Vihaisuus kuormittaa ihmissuhteitamme ja tekee elämästä kurjaa. Et ole kuitenkaan syntynyt tällaiseksi. Olet oppinut sellaiseksi! Valmennus auttaa tunnistamaan vihan mekanismin ja oppimaan ulos siitä ja sen mukana sen lieveilmiöistä ja haitallisista käyttäytymistavoista.

Milloin valmennukseen pariskuntana?

Ovatko riidat tavallisia ja kenties päivittäisiä? Koetko parisuhteesi olevan eron partaalla? Huomaatko kuinka riita nakertaa hyvinvointiasi ja jopa terveyttäsi? Riita poikkeaa suuttumisesta vaikka siinä on paljon samaa kuin vihassa. On mahdollista tehdä elämästä riidaton ja oppia käsittelemään konflikteja rakentavasti ja oppia ymmärtämään toisiamme paremmin. Täten voimme lujittaa parisuhdetta, kenties rakentaen sille uuden, kestävän pohjan ja ehkäistä eron. Valmennus on tarkoitettu riidatonta elämää etsiville.

Miten minun tulisi valmistautua valmennukseen?

Ainoa varuste, jonka tarvitset, on motivaatio. Se on ratkaiseva tekijä. Valmennukseen osallistuvien päätös osallistua täytyy kummuta heistä itsestään, sillä ajattelumme on meidän itsemme hallinnassa ja jos emme halua muuttaa sitä, on erittäin vaikeaa oppia saati sisäistää uutta.

Voinko maksaa valmennuksen tai ryhmään osallistumisen osissa?

Kyllä voit. Esimerkiksi ryhmään osallistuminen maksetaan osissa.

Ota yhteyttä, niin järjestetään sinulle sopiva maksusuunnitelma: lars@rauhallistamo.fi

 

Mitä valmennuksen jälkeen?

Valmennuksen jälkeen voit jatkaa uuden sisäistämistä ja vakiinnuttamista osallistumalla Rauhallistamon ryhmiin, jotka toimivat sekä vertaistukena että auttavat opitun omaksumista harjoittelemisen kautta. 

 

Rauhallistamon verkkoresurssit etäopiskeluun

Asutko kaukana pääkaupunkiseudulta tai ehkä vierailu ei sovi aikatauluusi? Verkkoresurssimme voivat auttaa, vaikka valmennus on aina ensisijainen suosituksemme ja tehokkain tapa oppia. Etäsisältömme keskittyvät suurelta osin tällä hetkellä vihanhallintaan, josta myös riitaisissa suhteissa elävät hyötyvät suuresti. Eri valmennusten etämahdollisuudet ovat työn alla. Liity alempana myös ilmaisen uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Vihanhallinnan e-kirja

E-kirjassa on kuvattu tarvekeskeinen ajattelutapa, jonka avulla kuka tahansa voi astua ulos suuttumuksesta, vihasta ja riidosta ja alkaa elää hyvää elämää. E-kirja sisältää myös koko joukon käytännön esimerkkejä jokapäiväisistä tilanteista ja ohjeet miten voidaan rauhallistua näissä arjen haasteissa.

Verkkokurssipaketit vihanhallintaan

Verkkokurssipaketin avulla voit opiskella vihanhallintaa matalalla kynnyksellä, oman kotisi rauhassa omaan tahtiin. Olemme luoneet peruspaketin ja laajan paketin, joista valita. Paketti sisältää oppimateriaalia sekä teksti- että videomuodossa. Laajaan pakettiin sisältyy myös Skype-istunto.

Haasta itsesi kasvuprosessiin ja luo elämääsi kestävää tasapainoa

Olemme jo 10 vuoden ajan auttaneet yksittäisiä ihmisiä ja pariskuntia rauhallistamaan elämänsä ja astumaan ulos raivosta, riidoista, mustasukkaisuudesta sekä muista elämää haittaavista ongelmista. Onnellisuus voi olla tässä ja nyt. Valmennettaviemme elämänlaatu on noussut ja myös heidän perheensä voivat nyt paremmin.

Valmennukseen tuleminen on ratkaiseva askel ja tapa muuttaa elämä suuntaa kohti parempaa ja merkityksellistä elämää, josta voi nauttia joka päivä.

Teemme toistaiseksi kaikki valmennukset verkon välityksellä. 

Ota ensiaskel rauhallistumiseen tänään ottamalla yhteyttä