Tapahtumat

<iframe style="width:300px;height:360px" src="https://holvi.com/shop/rauhallistamo/product/427f9b88433db190e0ca6371fc56fa7a/embedded/" frameborder="0"></iframe>

Vakiotapahtuma, joka toistuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina:

Johdantoluento Rauhallistamon vihanhallintavalmennuksiin

Luento pidetään Rauhallistamon toimistolla: Wallininkuja 4, 00530 HKI (Kallio). Luentoaika: klo 17:30 – 19:00, mukaan mahtuu noin 10 henkilöä.

Luentoja pidetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina eli loppuvuodesta 6.9., 4.10., 1.11., ja itsenäisyyspäivästä johtuen poikkeuksellisesti 13.12.

Saat luennon avulla ymmärryksen miksi on mahdollista saada viha ja riidat loppumaan erittäin nopeasti vihanhallintavalmennuksen avulla. Tilaisuus on kokemuksellinen ja opit ymmärtämään miksi uuden ajattelun oppimisen avulla todella voit astua rauhaan ja levollisuuteen itsesi kanssa ja parisuhteessasi.

Hinta: 15 € kesto noin 1,5 tuntia + kysymyksiä ja vastauksia luennon lopussa.

 

 

Vihanhallintaryhmä (tai Rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmä)

Jos haluat todella vakiinnuttaa uuden tarvekeskeisen ajattelun itseesi, voit tulla mukaan rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmään. Ryhmä on jatkuva, joten siihen voi liittyä milloin vain vihanhallintakoulutuksen käytyään. Ryhmä on osittain vertaistukiryhmä ja osittain opintoryhmä.

Ryhmässä jokainen tuo esimerkkejä tilanteista, joissa on ollut vaikeaa ylläpitää rauhallisuutta ja pysyä uudessa ajattelussa. Niitä käsitellään ja koko ryhmä oppii jokaisen ryhmän jäsenen mukanaan tuomista esimerkeistä. Tällainen ryhmä on kaikkein tehokkain tietämäni tapa oppia ja vakiinnuttaa tarvekeskeinen ajattelu.

Opiskelemme ja harjoittelemme myös empaattista kuulemista käytännössä. Empaattinen kuuleminen on vahvimpia työkaluja, mitä tarvekeskeinen ajattelu tarjoaa sovun ja hyvinvoinnin aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Jos haluat tulla mukaan alkavaan syyskuussa 2018 alkavaan ryhmään, ilmoita heti kiinnostuksestasi (ei sitova): lars@lars.fi

Lue lisää täältä.

Ryhmän istunnot yleensä torstaisin alkaen klo 17:30 Rauhallistamon toimistolla (Wallininkuja 4).