Rakentavan vuorovaikutuksen opintoryhmä

Nyt kun olet ryhtynyt opiskelemaan tarvekeskeisen ajattelutavan käyttöä ja oman ja perheesi rauhallistamista, kannattaa tulla mukaan ryhmään. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa kolmeksi tunniksi kerrallaan. Sitoudut 10 tapaamiseen eli ryhmä kestää noin vuoden (kun kesätauko lasketaan pois).

Ryhmässä jokainen tuo esimerkkejä tilanteista, joissa on ollut vaikeaa ylläpitää rauhallisuutta ja pysyä uudessa ajattelussa. Niitä käsitellään ja koko ryhmä oppii jokaisen ryhmän jäsenen mukanaan tuomista esimerkeistä. Tällainen ryhmä on kaikkein tehokkain tietämäni tapa oppia ja vakiinnuttaa tarvekeskeinen ajattelu.

Ryhmään mukaan tuleminen on hinnaltaan 200 € ja voit maksaa sen kertasuorituksena tai kahdessa erässä (2 x 100 €) tai neljässä erässä (4 x 50 €). Otan ryhmään vain korkeintaan 10 henkilöä, ryhmä jatkuu suljettuna aina, kunnes se päättyy 10 tapaamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa siis, että kun tulet ryhmään, sitoudut olemaan mukana koko ryhmän ajan. Mikäli keskeytät, olet kuitenkin sitoutunut maksamaan koko maksun.

Opiskelemme ja harjoittelemme myös empaattista kuulemista käytännössä. Empaattinen kuuleminen on vahvimpia työkaluja, mitä tarvekeskeinen ajattelu tarjoaa sovun ja hyvinvoinnin aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi. Siksi se on niin tärkeä asia oppia.

Jos haluat tulla mukaan syyskuussa 2018 alkavaan ryhmään, ilmoita heti kiinnostuksestasi (ei sitova): lars@lars.fi