Rauhallistuminen – mikä se on ja kenelle se on tarkoitettu?

 

Rauhallistamo on yksittäisiä henkilöitä ja pariskuntia varten sekä myös yritysten ja muiden organisaatioiden työyhteisöjä varten. Yksittäiset ihmiset ja pariskunnat tulevat rauhallistumaan ja työyhteisöissä on mahdollista saada suurempi määrä ihmisiä rauhallistumaan yhdellä kertaa.

Mitä rauhallistuminen on? Rauhallistumisvalmennuksessa opitaan uusi tapa ajatella ja toimia. Kun ne on sisäistetty, kaikenlainen perusärsyyntyminen ja vihanpito jäävät vähitellen pois Sen jälkeen on myös helpompi olla pahastumatta, loukkaantumatta ja yleensäkin olla välittämättä, mitä muut ihmiset sanovat tai tekevät. Eläminen on monin verroin kevyempää, kun ei tarvitse kantaa kaunaa tai kostoa muitten käyttäytymisestä. Tätä mielentilaa kutsun Rauhallistumiseksi.

Kotioloissa ja yksityiselämässä Rauhallistuminen näkyy levollisuutena. Suuttumiset ja mykkäkoulut loistavat poissaolollaan. Perheissä ilmapiiri on kannustava. Perheenjäsenet tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi ja hyväksytyiksi sellaisina kuin ovat. Sellaisessa kodissa on turvallista asua.

Rauhallistuminen vaikuttaa myös työyhteisöissä. Energiaa ei kulu mahdollisten loukkaantumisten pureksimiseen eikä pahan puhumiseen muista. Työyhteisön henki paranee. Työhön keskittyminen on aiempaa parempaa. Rauhallistuneet työntekijät kykenevät hyvään yhteistyöhön. Näin myös yrityksen tuottavuus kasvaa.

Rauhallistamo on erikoistunut Rauhallistamisvalmennuksiin. Niissä onnistuminen vaati lujaa motivaatiota kaikilta niihin mukaan tuleville. Uskoa siihen, että muutos on mahdollinen. Tarvitaan luja tahtotila, että muutos on saatava aikaan NYT . Se auttaa saavuttamaan rauhallistumisen nopeastikin.
Kesä on hyvää aikaa rauhallistumisen opiskelulle. Rauhallista ja onnellista tänä kesänä perheesi tai parisuhteesi!

Mistä voin aloittaa rauhallistumisen? 
Helpointa on aloittaa lukemalla e-kirja vihanhallinnasta. Sen hinta on vain 15 € ja se johdattaa hyvin uuteen ajatteluun.

Tässä linkki kirjaseen:
https://holvi.com/shop/rauhallistamo/product/534a17eac40e727271dcf908c715cb37/

Kun haluat johdattaa parisuhteesi uuteen levollisuuteen ja onneen, tule yhdessä puolisosi kanssa rauhallistumisvalmennukseen. Työskentelemme 4 tuntia ja saat kaiken, minkä tarvitset rauhallistuaksessi yhdessä puolisosi kanssa.

Tässä linkki tuotteeseen:
https://holvi.com/shop/rauhallistamo/product/b5706ecee2c0531f3a4d37fb63fd22b0/

Oikein ihanaa kesää! Rauhallistumalla osaat nauttia kesästä ja elämästä aivan uudella tavalla.

Ystävällisin terveisin

Lars E Granskog
040 568 98 24
info@vihanhallinta.fi
www.rauhallistamo.fi
Rauhallistamon toimisto:
Wallininkuja 4 (Kalliossa)
00530 Helsinki