Parisuhde on useimmille suuri haaste

Riitelevä pariskunta

Eron partaalla oleville tai riiteleville pariskunnille.

Suuttuminen ja riita ovat parisuhteiden suurimpia haasteita. Vakain mielin on astuttu parisuhteeseen, ei juuri olla oltu eri mieltä asioista. Vähitellen hiipii eripuraa ja riitoja suhteeseen. Ihmetellään, mistä ne oikein tulevat. Lasten syntymät, ongelmat työpaikoilla, työttömyys tai sairaudet koettelevat parisuhdetta. Haasteista on helppo syyttää puolisoa. Riitelyt ja mykkäkoulut seuraavat toistaan. Ennen pitkää jompikumpi tai molemmat puolisot kyllästyvät. Eron mahdollisuus ainoana ratkaisijana nousee yhä useammin mieleen. Mutta ratkaiseeko se kuitenkaan mitään? Avioliitto päättyy valitettavan ennenaikaisesti joka vuosi noin 14 000 pariskunnalla. Se on lähes puolet solmittujen avioliittojen määrästä. Avoliitossa elävillä luku lienee samaa luokkaa. Ennenaikaisella tarkoitan liittoja, joissa ei ole ehditty asua ja elää yhdessä kymmentäkään vuotta. Väitän, että suurin osa eroista on turhia. On mahdollista luoda hyvän kierre. Se auttaa parisuhdetta kasvamaan niin, että rakkaus, ilo ja levollisuus lisääntyvät. Me täällä Rauhallistamossa olemme erikoistuneet parisuhteessa olevien ihmisten auttamiseen haasteiden ja vaikeuksien voittamisessa ja riitojen ja vihoittelun postamiseen parisuhteista. Ota yhteyttä ja tule vihanhallintavalmennukseen. Voitte poistaa riidat ja suuttumiset ja vihastumiset yllättävän nopeasti elämästänne ja alkaa rakentaa hyvän kierteen suhteeseenne. Se vie teidät jatkuvasti parempaan suuntaan ja voitte jälleen alkaa nauttia suhteestanne.

Kirjoita meille lyhyt viesti tilanteestanne info@vihanhallinta.fi. Kerro kuka olet, ja missä asutte ja anna sähköpostisi. Saat vastausviestin viimeistään seuraavana päivänä.   Lue joitain palautteita ihmisiltä, jotka ovat käyneet valmennuksessamme klikkaamalla tästä.