Avioeron välttämisen opas

Ilmainen opas avioeron välttämisen

Miksi lähes puolet maassamme solmituista avo- tai avioliitoista purkautuvat vain muutaman yhdessä eletyn vuoden jälkeen? 

Suurin syy ovat vähitellen kasvaneet erimielisyydet ja suuttumiset, jotka johtavat mykkäkouluihin, riitoihin ja tyytymättömyyteen. Riidat saattavat alkaa mitättömyyksistä ja suuttumiset tulevat yllättäen kuin ”puun takaa”. On raskasta olla varuillaan koko ajan. 

LUULETKO, ETTÄ EROAJATUKSENNE VÄHENISIVÄT, JOS SUHTEESSANNE ESIINTYVÄT RIIDAT JA SUUTTUMISET SAADAAN MINIMOITUA TAI POISTETTUA?

Leikitäänpä ajatuksella, että käytte yhdessä, noin neljä tuntia kestävässä valmennuksessamme. Jos sillä saataisiin radikaalisti vähenemään riitojenne määrä ja suuttumisetkin kaikkoaisivat, luuletko, että harkitsisitte yhdessä jatkamista ja karkottaisitte ajatuksen erosta?  

Onko mahdollista elää rauhallista ja riidatonta elämää yhdessä? Olette ehkä käyneet avioliittoleireillä ja parisuhdekursseilla eikä tilanteenne ole juurikaan muuttunut. Tyytymättömyys suhteessa vain jatkuu.

Rauhallistamossa tiedämme, miten riidat ja suuttumiset syntyvät ja myös, miten ne saadaan loppumaan. Opetamme käyttämään ajattelutapaa, jonka avulla riidat saadaan loppumaan heti niiden alettua ja suuttumiset harvenevat ja loppuvat vähitellen kokonaan. Kuulostaako utopialta? Suhteellisen pienellä vaivannäöllä voitte toteuttaa omassa elämässänne ”lempeän vallankumouksen”.

Rauhallistamossa olemme jo yli 10 vuoden ajan auttaneet yksittäisiä ihmisiä ja pariskuntia siirtymään levollisuuteen, jonka riidattomuus ja suuttumattomuus tuo mukanaan. Keinonamme ei ole terapia vaan valmennus. Sillä on saatu nopeasti tuloksia, ja iloa elämästä, jossa ei tarvitse jatkuvasti riidellä.

Valmennus on vahva keino välttää raskas ja repivä ero, kun opitte uuden tavan ajatella. Oppaassa on myös palautteita valmennuksessamme käyneiltä, joiden elämä on muuttunut levolliseksi ja suhde alkanut kukoistaa uuden alun jälkeen.  

Ilmainen opas eron välttämiseen. Oppaassa selitämme tarkemmin miksi se, mitä tässä kerromme, on mahdollista saavuttaa. Samalla myös voitte lukea muiden, vastaavassa tilanteessa olleiden kokemuksia valmennuksestamme ja sen nopeista seurauksista.

Ilmainen opas avioeron välttämisen