Kaipaatko neuvoja vihanhallintaan?

Sain henkilökohtaisen oivalluksen, Minulle läheiset ihmiset eivät ole vihollisiani vaan ihmisiä tarpeineen. Se on valtava edistysaskel minulle. Kun nyt voin antaa anteeksi menneisyydelle, se on minulle iso asia

Tiina

Kuvailit luonasi käydessämme miten joku oli oven sulkeuduttua jo tuntenut uuden elämän ja valaistumisen löytyneen. Tai vähintään viikossa pitäisi huomata muutoksen. Epäilin, epäilin vahvasti. Kuitenkin jo samana iltana nukkumaan mennessäni huomasin ajattelevani asioita jotenkin toisin. Muutamassa päivässä huomasin sisälläni olleen, jatkuvassa sykkeessä pomppineen, superpallon pysähtyneen

Anders

Hetkessä eläminen, ja läsnäoloharjoitus on ollut hienoa. Olen tajunnut onneni olevan juuri nyt ja tässä minulla. Ei sitten joskus kun vihdoin saan sen. Onnesta pitää vain ottaa kiinni tässä hetkessä ja nauttia.

Julia

Pilaako suuttumukset päivääsi?

Vihastuminen on mitä normaalein reaktio, mutta sen ei tarvitse olla hallitsematon voima, joka uuvuttaa niin vihastujan kun sen kohteena olevankin. Avaa chatti ja saat välittömästi vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin suoraan vihanhallinnan ammattilaiselta!

 

”Silloin tällöin minulta tiedustellaan, mitä hoitomenetelmiä käytän. Mielestäni suuttumuksen ja vihan käsittelyssä ei ole kyse hoidosta eikä terapiasta. Vihainen henkilö ajattelee tavalla, joka saa hänet helposti kiivastumaan. Kutsun tuota ajattelua nimellä ’Syyllistävä ajattelu’.”

Vihanhallintaa on mahdollista oppia!

Kaikki viha johtuu opitusta tavastamme ajatella tavalla jossa tuomitsemme toisen henkilön ja oikeutamme automaattisesti vihan ja suuttumisen häneen.

Terapian sijaan voit tulla oppimaan uuden ajattelun, jonka omaksuttuasi, suuttumus ei enää nouse ja voit elää rauhallista ja levollista elämää.

 

Tämä on erittäin nopea tapa päästä eroon vihasta ja suuttumisesta.