Tervetuloa vihanhallinnan etäopiskelukurssille!

Lars E GranskogOlen noin kahdeksan vuotta toiminut vihanhallinnan kouluttajana. Opetan ihmiselle ”Tarvekeskeiseksi ajatteluksi” kutsumaani uutta ajattelutapaa. Heti kun henkilö on sisäistänyt tämän uuden ajattelun, hän voi astua uuteen rauhaan ja levollisuuteen. Tuo uusi rauha tulee sen kautta, että henkilö alkaa suhtautua uudella tavalla ympärillään oleviin muihin ihmisiin ja itseensä. Minä olen käyttänyt viitisen-toista vuotta oppiakseni tämän, mitä nyt olen opettamassa muille.

Henkilö kasvaa henkisesti ja näkee asiat aivan eri näkökulmasta kuin aikaisemmin. Muutos on hyvin laaja ja kokonaisvaltainen. Muutos näkyy ja tuntuu monella eri tavalla. Alue missä se näkyy konkreettisimmin, on siinä, että suuttumiset ja ärsyyntymiset ovat suurelta osin jääneet taka-alalle. Elämään tulee aivan uusi levollisuus, rauha ja vähitellen uusi, entistä syvempi ilo.

Se, mitä opetan, ei ole minun itseni keksimää. Se perustuu monen opettajan opetuksiin. Tärkein opettajani on ollut Tri Marshall Rosenberg. Häneltä olen oppinut Rakentavan vuorovaikutuksen (Nonviolent Communication) ymmärtämistä. Jeff Fosterilta ja erityisesti Eckhart Tollelta olen oppinut muita erittäin tärkeitä henkiseen kasvuun liittyviä asioita, joita nyt jaan kaikkien kanssa, jotka tulevat koulutuksiini. Kaikilta asiakkailtani opin myös jatkuvasti paljon kun olen saanut auttaa heitä soveltamaan näitä oppeja käytäntöön.

Maantieteellinen sijainti ja häpeä eivät enää haittaa opiskelua!

Minua on harmittanut se, että kun asun Helsingissä, se estää tehokkaasti ihmisiä matkojen päästä tulemaan koulutuksiini. Jos asuu vaikka Kuopiossa. on matka Helsinkiin suuri panostus ja hankala järjestää. Lisäksi olen huomannut kuinka myös häpeä estää monia myös tulemasta koulutuksiin.

Voit nyt opiskella kotisi rauhassa ja omaan tahtiisi!

Olen nyt saattanut koko keskeisen opetuksen etäopetuksen muotoon. Käytän siinä videoita ja kirjallista materiaalia. Nyt voit lähes yhtä hyvin opetella tätä uutta ajattelua oman kotisi turvassa ja rauhassa. Tarvittaessa voimme Skype-yhteydellä yhdessä käsitellä juuri sinun suuttumistasi ja voin auttaa sinua alkuun uuden ajattelun soveltamisessa omaan elämääsi.

Kun ostat tämän Vihanhallinnan etäopetuspaketin, saat kaiken minkä tarvitset voidaksesi varsin nopeasti astua rauhaan ja levollisuuteen elämässäsi. Lisäksi olen oppaanasi koko ajan käytettävissäsi. Pakettiin kuuluu yhden tunnin mittainen Skype-keskustelu, jossa tyypillisesti voin auttaa sinua käsittelemään suuttumistilanteita jonka jälkeen pääset nopeammin kiinni opetuksen soveltamisesta omaan elämääsi.

Tässä muutamia asioita joita opit etäopetuspaketin avulla:

 • Miksi kukaan ei koskaan sano tai tee väärin?
 • Mistä tunteemme tulevat ja mihin me tarvitsemme tunteita?
 • Mikä merkitys tarpeilla on elämässämme?
 • Onko vieraasta kulttuurista tulevat ihmiset meihin verrattuna kovasti erilaisia?
 • Miten rakennan lapselle oikeasti hyvän itsetunnon?
 • Mikä on uhmaikä? Miten siihen on hyvä suhtautua?
 • Miten rauhoitan nopeasti suuttuneessa tai muussa vahvassa mielentilassa olevan ihmisen?
 • Miten opin pyytämään niin, että se ei kuulosta vaatimukselta?
 • Miten opin rauhoittumaan kun olen suuttuneessa mielentilassa?
 • Miksi en pidä joistakin ihmisistä kun toisaalta pidän paljon toisista?
 • Olenko muistanut ilmaista kiitollisuutta puolisolleni riittävässä määrin?
 • Milloin viimeksi ilmaisin kiitollisuutta?
 • Opi ottamaan kiitollisuuden valtava voima käyttöösi rakentamaan parisuhteestasi lujempaa.

Etäopiskelupaketin sisältö:

 • Kuusi streaming-videota
 • Runsaasti kirjallista materiaalia ja harjoituksia, jotka voit ladata itsellesi.
 • Mahdollisuus yhden tunnin mittaiseen Skype-keskusteluun Larsin kanssa. Tarvittaessa voidaan puhua moneen kertaan.

Paketin sisältö on niin laaja, että aivan varmasti opit sen, mitä tässä olen selittänyt. Tarjoamani tuen avulla voit olla varma, että saat kaiken sen opin, jota tarjoan niille, jotka tulevat luokseni valmennukseen.
Ainoa edellytys sille, että opit kaikkea tuota, jota edellä kuvaan, on se, että olet hyvin motivoitunut muutokselle itsessäsi ja että tahtotilasi on luja ja olet päättänyt oppia sen NYT. Et siis opi muuttamaan toisia vaan itsessäsi tapahtunut muutos vaikuttaa myös ympärilläsi oleviin muihin ihmisiin niin, että hekin muuttuvat.

Päätöksen hetki:
Mitä sanot? Oletko päättänyt, että NYT on sinun vuorosi muuttaa elämäsi? Noin viikossa elämäsi muuttuu jos voit käyttää tunnin päivässä ja opiskelet tämän etäopetuskurssin ohjeiden mukaisesti!

Jos olet valmis, Osta etävalmennuspaketti klikkaamalla TÄSTÄ

Olen yhteydessä kanssasi Skypen tai esim Face Time:n (Mac) kanssa niin monta kertaa kuin on tarpeellista. Tuen sinua koko ajan opiskelusi aikana.

Jos haluat vielä harkita: Lue sivustojani! Niissä on valtavasti materiaalia. Voit luonnollisesti myös tulla luokseni koulutukseen, jos haluat.

Ystävällisin terveisin,

Rauhallistamo

Lars E Granskog
Rauhallistaja, oppaasi matkalle rauhaan ja levollisuuteen.
040 568 98 24
info@vihanhallinta.fi

www.rauhallistamo.fi